Nordisk design I indretningen
  Der møbleres alene med designermøbler.

  Højt fokus på service og kvalitet
  Lad dig blive forkælet af personalet.

  Morgenbordet du vil glæde dig til
  Lækkert udvalg af morgenmadsprodukter

  BILLIG OVERNATNING AARHUS

  Billige og komfortable hotelværelser i Århus

  Kræver dit arbejde, dit studie eller lignende omstændigheder en billig overnatning i Aarhus? Så vil Hotel Oasia være det helt naturlige valg for dig. Hotel Oasia tilbyder billige overnatninger i Aarhus med beliggenhed i hjertet af Aarhus centrum i den stille gade Kriegersvej. Hotellet rummer nogle af de lækreste hotelværelser i Aarhus – og ovenikøbet til billige priser.

  Med kun 200 meter til banegården, giver Hotel Oasia dig et godt udgangspunkt for at besøge seværdigheder og attraktioner som Bruuns Galleri, ARoS, Den Gamle By, Musikhuset og Tivoli Friheden. Derudover kan du besøge spændende virksomheder, i og uden for byen, som vil gøre dit hotelophold i Aarhus ekstra interessant og lærerigt. Hotel Oasia tilbyder desuden gode priser på hotelværelser og pakkeløsninger til erhverv og privat.

  Så ønsker du at kombinere din miniferie, dit weekendophold eller din firmatur med god underholdning og berigende oplevelser, kan du trygt booke et hotelværelse i Aarhus på Hotel Oasia. Vi ser frem til at byde jer velkommen indenfor i vores smukke rammer.

  Book overnatning

  Overnatning i luksuriøse omgivelser

  City Hotel Oasia tilbyder billige overnatninger i Aarhus af høj kvalitet og rimelige priser. Så skal du besøge Aarhus eller Østjylland, er City Hotel Oasia det naturlige valg for din eller jeres overnatning. Alle hotelværelser er flotte, lyse og komfortable med tilhørende badeværelse, der er udstyret med de allerbedste apparater. Desuden har alle værelser fladskærms-TV og gratis WiFi.

  Det er det rene luksus at opleve disse billige hotelværelser i Aarhus – og selve hotellet er fuldstændig unikt med dets charme og hyggelige atmosfære, der modtage dig i entreen. Ligesom i 2012 er City Hotel Oasia i 2013 blevet nomineret af Tripadvisor som et af de mest trendy hoteller i Danmark. Så søger du et anmelderrost hotel i Aarhus til fordelagtige priser og med kvalitetssikrede hotelværelser, er du kommet til det rette sted.

  Kombiner dit ophold med en lækker middag

  Besøger du dette lækre hotel i Aarhus, har du også mulighed for at gæste byens mange spændende restauranter, cafeer og små butikker med lækre delikatesser. Byens mange kokke forstår virkelig at fortrylle gæsterne med udsøgte madoplevelser. Hvad enten restauranten har hentet inspiration fra alle verdenshjørner eller er tro mod det danske køkken, får du en lækker oplevelse til alle budgetter.

  Tag din kone, kæreste eller ven på en dejlig ferie i Smilets By og nyd byen, hinanden og den elegante og diskrete luksus, som City Hotel Oasia tilbyder hver en gæst.

  Som vores gæster oplever os @hoteloasia