Udvikling

  Vi afholder løbende interne workshops, så vi sikrer vidensdeling og udvikling af medarbejdere.

  Uformel stemning

  Vi arbejder hårdt – både for gæsterne, men ikke mindst for at skabe en arbejdsplads som alle trives på.

  Passion

  Vi arbejder med det, vi interesserer os for. Vi er ambitiøse og vil være de bedste til det vi laver.

  Frihed under ansvar

  Vi stoler på vores medarbejdere. Friheden kommer med ansvaret for at levere og præstere.

  Job & karriere hos Hotel Oasia

  Du kan være med til at gøre en forskel

  Har du en grundlæggende lyst til at gøre en forskel for andre mennesker gennem unikke hotel- og serviceoplevelser? Kan du lide dage med højt tempo og stor veksling? Og har du lyst til at udvikle dig gennem opgaver og personer? Passer alt dette på dig, så kan du med høj sandsynlighed være med til at gøre en forskel på vores boutique- og designhotel, hvor ambitionerne er store.

  Hos Hotel Oasia tilbyder vi dig en arbejdsplads med uformel stemning, frihed under ansvar samt mulighed for efteruddannelse og opkvalificering. Vi vægter vores medarbejdere højt, og du bliver en vigtig del af hverdagen på hotellet.

  Har vi ingen ledige jobs, er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til:

  Vi er på udkig efter

  Karriere i hotel- & restaurationsbranchen

  Mentorprojekt: Fra talent til faglært

  HORESTA og 3F iværksætter med støtte fra Nordea-fonden, et nyt toårigt projekt (“Fra talent til faglært”), der skal være med til at fastholde elever på hotel- og restaurantuddannelserne. Fastholdelsen af eleverne skal ske ved hjælp af et mentorkorps, bestående af passionerede unge mennesker fra branchen, som i forløbet vil støtte og guide eleverne gennem deres første praktikforløb.

  Privatlivspolitik for ansøgere

  Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.

  Vi giver de personer som vi behandler oplysninger om (”de registrerede”), informationer om vores databehandlinger og om de rettigheder man har som registreret.