• LAD VORES DYGTIGE KOKKE STÅ FOR

    MADOPLEVELSEN TIL DIN FEST

Mad ud af huset

Selvom maden skal ud af huset, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi leverer mad ud af huset, som vores dygtige kokke tilbereder med de bedste, friske råvarer. Du får derfor de samme lækre madoplevelser, som når du holder festen hos os.

Vores mad er ikke masseproduceret, men derimod tilberedt netop til dig og din fest. Det betyder, at maden er så frisk som overhovedet muligt ved levering. Vi udvælger råvarerne med omhu og tilbereder fra bunden, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i orden, når du bestiller festmad ud af huset fra Grand Hotel Struer.

Få mere ud af din fest med mad udefra

Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at din fest bliver en succes, og ved at lade os sørge for en udsøgt festmiddag, får du selv rig mulighed for at hygge dig i dine gæsters selskab med god mad udefra. Så lad os klare festmaden, mens du blot skal koncentrere dig om at nyde festen og dine gæster.

Har du specielle ønsker, så klarer vi naturligvis også det. Ligesom vi også gerne er behjælpelige med køkken- og serveringspersonale samt serviceudlejning i forbindelse med din bestilling af festmad.  Vi skræddersyer gerne et tilbud til dig.

Når du bestiller mad på hjul hos Grand Hotel Stuer, har du masser af lækre retter at vælge imellem, og vi står klar til at sammensætte menuen efter dine ønsker.

Hvad enten det drejer sig om mad ud af huset til Struer, Holstebro, Lemvig, Thyholm, Hurup, Thy, Vinderup eller et andet sted, leverer vi med glæde maden til din fest.

Kontakt os for yderligere information

Kontakt os på tlf. 97 85 04 00 og fortæl os om dine ønsker til festmad ud af huset – så skræddersyer vi et tilbud til dig.

Priser på udbringning

  • Priser for levering i Struer by: kr. 300
  • Holstebro: kr.  450
  • Lemvig: kr. 450
  • Andre byer end ovenstående: Km pris på kr. 6,50