• HYGGELIGE RAMMER

    – STORE MADOPLEVELSER

Fest- & selskabslokaler med overnatningsmuligheder

Hold din fest i de helt rigtige rammer hos Grand Hotel Struer

Skal du holde fest? Og vil du gerne gøre det let for dig selv, så book vores selskabslokaler i Struer, og gør det let for dig selv.

Hyggelige selskabslokaler i Struer

Hos Grand Hotel Struer tilbyder vi flere selskabslokaler, der kan danne den perfekte ramme om både små og store selskaber. Vores selskabslokaler er velegnede til alle livets store og små fester; bryllupper, dåb, konfirmationer, runde fødselsdage og jubilæer.

Vi hjælper meget gerne med at planlægge jeres selskab. Vi har stor erfaring i at planlægge og afholde fester og selskaber i vores selskabslokaler her i Struer. På dagen vil vi være med fra start til slut, så du blot skal koncentrere dig om dit selskab og være en god vært, imens vi klarer alt det praktiske.

Selskabslokaler med overnatning til efter festen

Har du og dine gæster lyst til at overnatte efter festen, så tilbyder vi overnatning her på Grand Hotel Struer. På den måde behøver ingen af jer tænke på hjemtransport, og vi tilbyder naturligvis en lækker morgenbuffet i hotellets restaurant Schous Brasserie & Bar næste morgen. Det giver dig og dine gæster en god mulighed for at forlænge selskabet og få sagt ordentligt farvel.

Skønne madoplevelser

Når du holder fest i vores festlokaler i Struer, så hjælper vi dig gerne med at sammensætte en menu helt efter dine ønsker og behov. Vi kommer også gerne med færdige menu- og buffetforslag, hvis du foretrækker det. Uanset så kan du være sikker på, at dine gæster vil få en skøn madoplevelse hos os, som de vil huske. Vores kokke fokuserer på at skabe enkel og lækker mad af gode råvarer.

Kom forbi til en snak

Du er meget velkommen til at komme forbi hotellet og se nærmere på vores selskabslokaler. Så kan vi samtidig tage en snak om, hvordan du drømmer om, at din fest skal være.

Vi glæder os til at være med til at sørge for, at din fest bliver en succes.

Som vores gæster oplever os @grandhotelstruer

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.