Aftenmøde i midtbyens Oase

Er du på udkig efter et mødelokale i hjertet af Aarhus hvor stemningen og rammerne er i top, og som samtidigt tilbyder alle moderne faciliteter? Så har vi hos Hotel Oasia sammensat en aften mødepakke som muliggør netop dette.

Det ekstra

Uanset om der skal gøres noget ”ekstra” ud af det uformelle eller formelle møde eller event, så har vi også mulighed for at sammensætte et skarpt program med ekstra fokus på maden og omgivelserne.

Favoritten

  • Lokaleleje
  • Kaffe og vand ad libitum
  • En sandwich pr. mødedeltager
  • En sodavand samt vand med og uden brus
  • Hjemmelavet Oasia kage

Pris pr. mødedeltager kr. 549

Wine Hour

Hver mandag og torsdag byder vi alle vores gæster på et glas vin fra kl. 17.00 – 18.00

Lokale madoplevelser

Aarhus byder på et væld af skønne restauranter og spiseoplevelser. Det gastronomiske spisekort er stort og her findes noget for alle. Hotel Oasia arbejder sammen med nogle af byens bedste restauranter, som lige som os, lægger stor vægt på de lokale råvarer, den gode stemning og ikke mindst den gode oplevelse. Uanset om du er til det enkle og uformelle, eller ønsker en større gastronomisk oplevelse, så vil vi kunne tilpasse oplevelsen ud fra dine ønsker og behov.

Ønsker du at vide mere om mødepakkerne eller har du spørgsmål til faciliteter, muligheder eller specifikke ønsker til lige netop dit kommende møde, så kontakt os enten gennem nedenstående formular eller tag kontakt til hotellets General Manager, Rasmus Nørgaard, på rasmus.norgaard@hoteloasia.dk.

Gå på opdagelse i vores mødepakker

Send os en mail