Heldagsmøder

Har du interesse i at afholde et heldagsmøde eller event i smukke rammer? Så har vi hos Hotel Oasia sammensat en heldagsmødepakke, som muliggør netop dette.

Mødepakken er for dig der har brug for et møde eller event i en hel dag. Hvis der ud over mødelokalet også er brug for at benytte hotellets andre faciliteter, vil dette også være en mulighed. Heldagsmødet kan dog skræddersys ud fra dine tanker og ønsker, og vi hjælper gerne med at sammensætte et helt unikt program, hvis der skal gøres lidt ekstra ud af det.

Favoritten

  • Lokaleleje
  • Kaffe og vand ad libitum
  • Morgenbuffet i restauranten
  • Smørrebrød fra DiningSix
  • Hjemmelavet Oasia kage
  • En sodavand samt vand med og uden brus

Pris pr. mødedeltager: kr. 699

Wine Hour

Hver mandag og torsdag byder vi alle vores gæster på et glas vin fra kl. 17.00 – 18.00

Lokale madoplevelser

Aarhus byder på et væld af skønne restauranter og spiseoplevelser. Det gastronomiske spisekort er stort og her findes noget for alle. Hotel Oasia arbejder sammen med nogle af byens bedste restauranter, som lige som os, lægger stor vægt på de lokale råvarer, den gode stemning og ikke mindst den gode oplevelse. Uanset om du er til det enkle og uformelle, eller ønsker en større gastronomisk oplevelse, så vil vi kunne tilpasse oplevelsen ud fra dine ønsker og behov.

Ønsker du at vide mere om mødepakkerne eller har du spørgsmål til faciliteter, muligheder eller specifikke ønsker til lige netop dit kommende møde, så kontakt os enten gennem nedenstående formular eller tag kontakt til hotellets General Manager, Rasmus Nørgaard, på rasmus.norgaard@hoteloasia.dk.

Gå på opdagelse i vores mødepakker

Send os en mail